Fórum Kulturális Egyesület | 1139 Budapest, Kartács utca 12. | 18946725-1-41

Soft skill fejlesztő és csapatépítő tréningek

Fejleszd magad egyénileg vagy csapatosan, de játékosan!

Asszertív kommunikációs tréning

Sales tréning

Prezentációs skillek tréning

Játékos készségfejlesztés a sikeresen működő vállalati kultúra kialakításához

Élményalapú módszerrel az értékesítési technikák és az egyéni motiváció fejlesztéséért

Improvizációs-játékos metódus a magabiztos nyilvános beszédért

A kommunikáció mindennapi része az életünknek. Volt már munkahelyi konfliktusod, amit nehéz volt kezelni? Előfordult már, hogy egy csapatmunka során elbeszéltetek egymás mellett a kollégáddal? A tréning során megismerkedünk a komplex kommunikációs stratégiákkal interperszonális és csoportos szinten. Együtt gondolkodunk a konfliktuskezelési stratégiákról, kipróbáljuk hogy tudunk aktívan figyelni egymásra. Az alkalmazott színjátszás módszerével, játékosan alakíthatjuk ki a hatékony kooperációt és tudatos szükségletkifejezést.

Milyen értékesítési stratégiáid vannak? Mindenkinél működnek? Érezted már, hogy nem kommunikálsz elég hatékonyan? A tréningünk során kipróbálhatod magad különböző értékesítési szituációs játékokban, tapasztalatot szerezhetsz az eredményességükről és megtalálhatod saját, egyéni hangodat. Tanuljunk egymástól, fejlesszük a kommunikációnkat és önmotivációnkat a hatékony sales érdekében.

Volt már, hogy nehézséget okozott sok ember előtt beszélni? Úgy érzed nem tudod közönség előtt érdemben kifejezni magad? Egy prezentáció eredményessége nem csak a jól felépített, szakszerű szövegből áll. A tréning során tudatosíthatod magadban a nonverbális kommunikáció fontosságát, a szituációs-improvizációs helyzetekben pedig tét nélkül kipróbálhatod magad prezentációs helyzetekben.

Tárgyalástechnikák tréning

Vezetői skillek tréning

Csapatépítő tréning

Szimulációs játékok az egyéni és csoportos tárgyalási dinamikák hatékony működtetéséhez

Vezetői kompetencia- és készségfejlesztés Fórumszínházi módszertannal

Felhőtlen szórakozás interaktív játékokkal a jó csoportdinamika kialakításáért

Milyen egy jó tárgyalás? Hogy lehet megteremteni a win-win szituációkat? Mik a megfelelő kérdések? A tréning során a fórumszínház módszerével dolgozunk, mely lehetőséget nyújt egy bármilyen tárgyalás szimulálására, ahol közösen kipróbáljuk a különböző kérdezéstechnikákat, stratégiákat. Játékosan fejlesztjük az érdekérvényesítést, a hatékony tárgyalási dinamika kialakításához.

Milyen egy jó vezető? Hogy tudja hatékonyan irányítani a csapatát? Mitől lesz sikeres az adott pozícióban? Egy vezetőnek széles eszköztárral kell rendelkeznie. Az asszertív kommunikáció, a csapattagok motiválása, a vállalti kultúra kialakítása nagyrészt az ő feladata. Fejlesztő tréningünkön ezeken a kérdéseken gondolkodunk együtt és játékos, fórumszínházi módszerrel keressük közösen a válaszokat.

Vége az unalmas csapatépítő tréningeknek, ahol mindenki csak azzal beszélget, akit ismer. Csapatépítő tréningünkön könnyed, vicces ön- és társismereti játékokat játszunk, amik biztosítják az önfeledt szórakozást, segítik az ismerkedést és fejlesztik az együttműködést. Garantáltan remek hangulat!

 
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now